17 augusti 2019
16:00

Västerås BK 30

Referat: Djurgårdens IF FF - Västerås BK 30

Idag blev det tyvärr förlust i J19-matchen mot Västerås BK30 F19 med 1-4. Även om gästerna från Västerås var det något bättre laget känns segern som ett par mål för stor. Spelet var jämnt, en aning tempofattigt och inget av lagen skapade särskilt många farliga målchanser. Västerås hade nära nog 100-procentig utdelning på sina målchanser medan vi skapade ett antal halvchanser, framförallt i andra halvlek, utan att riktigt få till det. Västerås tog ledningen i första halvlek men vi kvitterade genom ett snyggt distansskott från Edda. 1-1 i halvtid kändes helt rättvist. I andra halvlek fick Västerås ett par enkla mål när vi inte riktigt lyckades få undan bollen från eget straffområde. Tjejerna visade stundtals upp ett fint passningsspel men idag saknades den riktiga udden framåt.